sieraad

Sommige juwelen zijn bezet met kralen en/of edelstenen. Vaak gaat het om kleine, schijnbaar onbeduidende voorwerpen – zoals oorbellen of hangers. Soms zweven de stenen op het oppervlak van het sieraad of zijn ze eraan bevestigd in een sieraden winkel.

De term “juwelen” omvat een grote verscheidenheid van artikelen. Enkele van de meest voorkomende juwelen zijn armbanden, halskettingen, oorbellen, ringen, haaraccessoires en haarnetjes. Andere populaire artikelen zijn horloges, ringen, en voeten of schoenen. Veel juweliers hebben hun eigen kenmerkende stijl en manier om juwelen te ontwerpen, en het is dan ook typisch om connotaties te horen van hun handelsmerkartikelen en deze te associëren met kledingstukken zoals armbanden en ook met je eigen persoonlijkheid.

kunt u aan de hand van uw sjaal nagaan uit welk soort juwelen hij is samengesteld. Zo zijn veel vrouwensjaals gemaakt van zijde of van een soortgelijk materiaal. Toch kan een halssnoer worden beschreven als een “halssnoer”, ook al is het materiaal waaruit het bestaat misschien geen zijde. Het kan een zilveren halsketting zijn of een gouden. De manier waarop u uw halsketting vastmaakt (het soort sluiting varieert van rond tot vierkant en van horizontaal tot verticaal) zal ook een bepaald type sieraad benadrukken.

schakels en/of sluitingen beschrijven ook een zeer vitaal sieraad. Zo kunnen een paar schakels of sluitingen die aan beide zijden met elkaar verbonden zijn, als veel ingewikkelder en complexer worden beschouwd dan wanneer er slechts één of twee schakels zouden zijn. Een vrouw die juwelen draagt, wordt dan ook beschouwd als meer ingewikkeld in haar manier van doen. In termen van uiterlijk en stijl is het daarom belangrijk om verschillende soorten sieraden met elkaar te verbinden om een gepolijste, geraffineerde uitstraling te creëren.

Nuttig zijn ook termen als “link” en “attached”. ” gebundeld” is een andere illustratie van wat sommige juweliers of hun kopers denken dat juwelen kunnen zijn. Dus, als ooit de schakels worden beschreven dan zou het kunnen worden beschreven als bedrieglijk eenvoudig. Immers, complexen worden meestal beschreven als gewikkeld in ingewikkelde webontwerpen of omwikkeld en vastgezet met een sluiting. Maar als alle schakels worden beschreven als ingewikkeld ontworpen, dan zou dat kunnen betekenen dat ze ingewikkeld zijn in hun ontwerp en dus duur, omdat ze met gemak worden gewikkeld. Hetzelfde kan gezegd worden van de juwelen met een sluiting.

Tenslotte moet u proberen te beschrijven hoe het is om de juwelen aan te raken. Kunt u dit doen? Zeg gewoon ja of nee. Als het antwoord ja is, bent u misschien juist het type persoon dat een bepaald soort juweel moet dragen. Als het antwoord nee is, dan is er misschien iets mis met uw gevoel voor esthetiek. Of het kan zijn dat u niet wilt dat de juwelen uw huid raken, omdat sommige mensen een gevoelige huid hebben. Bedenk hoe uw smaak is, zodat u kunt beschrijven wat het is om aan te raken.

Probeer enkele andere voorbeelden te bedenken van wat het is om aan te raken. Zou het fijn zijn om gewoon met je vingers langs deze juwelen te gaan terwijl ze gedragen worden? Als je goed met iemand kunt opschieten, kun je misschien zelfs bepaalde vormen van liefde interpreteren. Dus, de volgende keer dat je iemand ontmoet, denk dan bij jezelf, deze persoon is ofwel:1. Iemand die een bepaald soort juwelen draagt, en2. Iemand die bepaalde soorten juwelen niet draagt.

lees meer:

Sieraden Dordrecht 

Sieraden winkel Dordrecht 

Gepersonaliseerde armband vrouw