top

Er zijn ten minste vijf verschillende stijlen tops met long sleeve of ten minste zeven als je de jasjes meetelt. Ze kunnen komen in absoluut elke kleur die je zou willen en ze zullen elke leeftijdsgroep te passen. De jurken in het bijzonder komen in een selectie van verschillende stijlen ook, bijvoorbeeld de bustier en prom outfit tops.

Natuurlijk zijn ze er in een bepaalde stijl, zoals V-hals tops en wikkeltops, wat u de gelegenheid geeft om door het assortiment op de website te kijken om te zien welke stijl het beste bij u past.

U weet waarschijnlijk al of u een top met long sleeve wilt dragen. Maar het is de moeite waard om bij de eerste aankoop te denken aan de mensen die u misschien het eerst aankijken. Zoals bijvoorbeeld beroemdheden. Dragen zij gewoonlijk topjes met lange mouwen? Bedenk dat als je een beroemdheid bent, je waarschijnlijk veel vaker bekeken wordt dan iemand anders die geen beroemdheid is, niet alleen omdat zij meer van het leven in zich hebben, maar ook omdat iedereen merkt wie zij zijn, vergeleken met anderen.

Het dragen van een top met lange mouwen kan je zelfverzekerder laten voelen, bijvoorbeeld doordat je groter lijkt en je langer voelt als je ze draagt. Als je op zoek bent naar iets extra’s voor je garderobe, dan geven topjes met lange mouwen je dat. Ze kunnen je helpen een nieuwe carrière te beginnen, ze kunnen je helpen je te onderscheiden van de massa, en je zult merken dat in alle klimaten – niet alleen in de winter – de mouwen langer zijn. In feite kunnen ze in tropische landen, zoals India, eerder als een kenmerk worden beschouwd dan als helemaal geen kenmerk. Als u geen enkele vorm van tatoeëren beoefent, kunt u overwegen er een aan te schaffen. Er zijn vele soorten, en je zult in staat zijn om ze te vinden op een heleboel plaatsen, met inbegrip van online.

Tops met lange mouwen voelen heerlijk comfortabel aan. Ze zijn ook zeer stijlvol, en met slechts enkele uitzonderingen, zoals op het strand, zullen ze nooit uit de toon vallen. In al de jaren dat ik ze draag, lijk ik nooit enige vorm van aandacht te trekken, behalve goede aandacht, en daar ben ik heel zeker van. Natuurlijk zal een groot deel van de mensen, vrienden van vrienden van vrienden van familie, proberen met me te praten, en me er vragen over stellen. Tot nu toe, nog niet zelf geprobeerd, denk ik dat, als alle andere dingen gelijk zijn, hoe langer de mouwen zijn, hoe beter. Zo zien ze er gewoon beter uit.

Topjes met lange mouwen zijn verkrijgbaar, en zoals ik hierboven al zei, kunt u ze online kopen. Iedereen die al eens een topje met lange mouwen heeft geprobeerd, weet dat het niet in één keer gaat. Het is een zeer lang proces om er een aan te trekken, en om het op zijn plaats te laten blijven, moet u uiterst zelfverzekerd zijn om dit te doen. Als u niet zo’n zelfverzekerd iemand bent, dan is het misschien tijd om te gaan winkelen. Maar wat uw beslissing ook is, denk er eens over na of u zelfverzekerd genoeg bent om een top met lange mouwen te passen voordat u hem koopt. Uiteindelijk is slechts één mouw voldoende voor u. Het zal beter zijn als u er verschillende probeert voordat u tot de conclusie komt, of helemaal niet.

Lees meer:

Basic shirt

Active wear 

Gym wear 

Leggings online 

Tracksuit men