kleding

Wat is een stijl? Stijl is een concept of een methode om iemands kennisniveau tot uitdrukking te brengen. Het gaat om de kleren die je koopt en de manier waarop je je kleren mixt en matcht met je stijl. Blijkbaar gaat stijl niet over de kleren die je draagt, maar over de manier waarop je ze draagt.

Dit is heel belangrijk, zelfs als je net van je werk komt. Als je je opmaakt voel je je zelfverzekerd. In feite zorgt dit zelfvertrouwen ervoor dat je er aantrekkelijk uitziet. Mensen hebben de neiging zich aangetrokken te voelen tot mensen die er mooi uitzien en zich goed kleden.

Stijl is een gids over hoe je de verwarrende interne zoektocht die je elke dag doormaakt kunt demystificeren. Mensen met een goed gevoel voor stijl zullen zich goed kleden en zich goed voelen in wat ze dragen.

U zult misschien geschokt zijn te horen dat uit onderzoek blijkt dat de meeste mensen slechts 10% van de kleding in hun garderobe dragen. Laat dat nu net de 10% zijn die hun kleding echt dragen. De meeste dames kopen exclusieve damesjassen van junkudgeys en andere groothandelaren, omdat ze denken dat ze meer kleding zullen verkopen als ze in een koopjeswinkel worden gekocht. De echte waarheid is dat ze uiteindelijk alleen maar in hun kledingkast blijven hangen, ongeliefd en ongedragen.

Dus wat moet je doen om een stijlgoeroe te worden? Hier zijn wat praktische tips:

1. Als u er aantrekkelijk uit wilt zien, doe dan moeite om uw gezicht vorm te geven. Kijk eens naar producten zoals de Shultzemy gezichtstrimmer of de Optimer skin whitener. Dit is een geweldig anti-verouderingsproduct dat gedeeltelijk van zijdevezels is gemaakt. De zijdevezels staan erom bekend dat ze glad en zijdeachtig aanvoelen.

2. Vermijd het kopen van goedkope artikelen die u zich niet kunt veroorloven. Vergeet niet dat u 7 keer meer kans maakt op koopjes dan iemand die dure artikelen koopt.

3. Om er stijlvol uit te zien, moet je weten welke kleding bij je lichaamsvorm past. Als je bijvoorbeeld een grote taille hebt, accentueer die dan niet door een rok te dragen die stopt bij je heupen – dat zal de aandacht vestigen op je taille. Draag in plaats daarvan een shirt met een v-hals en een groot label, zoals Abercrombie & Fitch of Victoria Beckham & co.

4. Aan de andere kant kun je je armen (zogenaamd) niet verbergen door shirts met lange mouwen te dragen. Probeer eens een mouwloze zaak of een jurk voor op een evenement, die niet verder valt dan je bh-bandje.

5. Om er sexier uit te zien, trek je een klein vestje of een klein jasje aan.

6. Om uw buik te verbergen, draagt u witte versieringen of een topje dat goed aansluit bij de buste en vloeiend is aan de zijkanten.

7. Draag niet te veel omvangrijke items in je garderobe. Dit creëert de ‘illusie niets te dragen te hebben’. Hou het bij een maxi-jurk of een eendelig badpak met brede bandjes.

8. Om er slanker uit te zien, investeert u in de hipster – een klein jasje dat op uw heupen eindigt. Het accentueert uw billen en heupen

9. Vermijd taps toelopende jeans, want die laten de billen breder lijken. Houd jeans met een klassieke snit. Rechte snit, boot-cut of licht uitlopend zijn ook goed.

10. Koop geen platte schoenen, zeker niet die met dertorn details. Die geven een maat 0 of -2 aan uw voeten, waardoor uw voeten veel groter lijken dan ze zijn.

Je bent nu klaar om indruk te maken op je vrienden tom boy.

Lees meer:

Exclusieve dameskleding webshop 

Manteljas kopen