juwelen

Je hoeft geen halskettingen, armbanden, oorbellen en ringen allemaal tegelijk te dragen, kies alleen welke stukken je draagt, de impact zal meer zijn door de hoeveelheid van de items die je draagt. Het dragen van veel items in een keer zal niet alleen kijken naar de punt, maar maken je belachelijk. Als elk stuk van gelijke betekenis is dan een zal meer opvallen dan de andere. Je moet ook een statement maken door items in paren te dragen. Je zegt, “Dit is het, dit is wat ik draag”. Deze soorten items niet noodzakelijk samen gedragen maar in parallelle volgorde.

Welke soorten sieraden zijn geschikt voor bepaalde gelegenheden? Als je bijvoorbeeld een afspraakje hebt, zou je misschien een halssnoer en een armband of misschien een ring willen dragen. U moet ook een statement maken door een item te dragen dat niet absoluut noodzakelijk is, dat u misschien niet opnieuw zult dragen..

Parels

Een andere populaire keuze van juwelen zijn prachtige parels. Als je een peer draagt:

Vermijd het dragen van felle kleuren. Het zal resulteren in een vreemde look (tenzij je met een oudere dame bent die kleuren draagt).

Een kleine hoeveelheid, gekozen om bij elke outfit te passen. Hoe groter de parel, hoe belangrijker hij zal zijn. Je wilt niet opzichtig overkomen met de grootste parels die je ooit hebt gezien.

Het hoeft niet bij elkaar te passen. Als het niet “past” bij je outfit dan is het geen goede.

Vermijd overdrijving. parel of kristal het dragen van een grote riem of oorbellen of halsketting bij een kledingstuk.

Ringen: Twee grote – een aan elke arm. Of, als je een halsketting draagt, pas die bij je outfit aan.

Armbanden: Vermijd – vooral grote armbanden. Hou het bij een gemiddelde maat.

Armband, oorbel: Draag je een mooi, designer of juweel, neem dan een kleine. Of vermijd ze omdat ze afbreuk doen aan je totale look.

Hangers: Goud en helder – geelgoud of witgoud. Dus de hele verhoudingen is de sleutel. Je wilt er niet uitzien als een aiger met een zilveren hanger aan een grote en lange dame.

Geen kettingen of ringen tegelijk dragen. Dus het zou goed moeten gaan met het dragen van een ketting op hetzelfde moment.

Spelden worden niet gedragen met een tiara.

Jacks

Draag minstens één keer per jaar een vrouwenriem of sjerp. Het zal je taille kleiner doen lijken. Het is een eenvoudige oplossing. Het helpt ook om de vetkwabben in het middengedeelte te verbergen.

Het absolute minimum aan sieraden moet bestaan uit heel veel armbanden en geen oorbellen van welke soort dan ook. En om heel eerlijk te zijn, armbanden mogen alleen gedragen worden als en wanneer de bovenarm eruit ziet.

Als je de perfecte outfit hebt, ga je gang en draag het. Het zal je een lift geven. En als je collega’s je perfecte outfit opmerken, wat meestal het enige moment is dat ze er aandacht aan besteden, knik dan instemmend, vol respect. En dan nog, wie zegt dat je niet van nature leuk en funky bent?

De overige neutralen mag je zelf kiezen. Met andere kleuren kun je wegkomen. Wees er wel voorzichtig mee. Het dragen van te veel kleuren, kleuren die elkaar niet aanvullen kan er behoorlijk gedateerd uitzien en gemaakt om lang mee te gaan. Het is echt niet aan te raden om meer dan drie kleuren te dragen. Een vuistregel is om te onthouden dat hoe gedempter een kleur is, hoe meer gekleed het eruit ziet. Meer dan drie en je begint eruit te zien als een clown

Lees meer:

Sieraden Eindhoven 

Trendy sieraden 

Unieke sieraden