Vrouw, Lippen, Verzinnen, Model

[zilveren ketting & bedelarmband]

Dit mooie paar oorbellen zou een perfect cadeau zijn voor jezelf of iemand van wie je houdt. De vernikkelde en verzilverde puur vergulde oorbellen hebben een fijne dubbele rij rond geslepen 18K geelgouden slangen of geëtste lijnen. De slangen zijn hangertjes met lengtes van 10 mm, 8,5 mm en 7,5 mm. Er is een zachte ronding op de slangen, de uiteinden zijn glad en zitten stevig in de band. Deze oorbellen zijn zo elegant en toch zo trendy dat ze nooit uit de mode zullen raken.

Deze oorbellen zijn geliefd bij velen vanwege hun kostbaarheid en duurzaamheid. Ze zijn verguld met bijna 100% puur nikkel en in 18K geelgoud. De slangen zijn onvermijdelijk zo mooi dat als ze hun drager niet dagelijks zouden vergezellen, we weten dat ze veel waardevoller zouden zijn.

Deze oorbellen zijn voor velen zo speciaal vanwege hun afwerking en hun verbazingwekkende kleurvariaties. nikkelzilver staat algemeen bekend om zijn vermogen om van kleur te veranderen, afhankelijk van de stam. Door de cumarine-afwerking op de slangen die aan het oorbellichaam bungelen, zien ze er glanzender en veiliger uit. De slangensieraden zijn mooi en rustgevend voor de ogen. Zorg er bij het kopen van oorbellen voor dat het ontwerp en de kleur van de slangen is wat je voor jezelf wilde.

We hebben ook nog een lijst met topoorbellen die je misschien ook wilt zien: Belita SLOrithogram Swirls Pink Diamonds Pink Swirl, 22K White Gold Pressed Diamonds Pendant, Natural 18k Gold Satin Diamond Coil, Packed 18k Yellow-Gold Pressed Diamonds Pendant, ressing Rings, Satijnen diamanten hanger, Deco Swirls, extra studs, actieve hangers, dompeltwirls, antennes en vrijheid.

Wanneer u wilt kopen, kunt u zoeken via de bekende zoekmachines als: Google, Yahoo of MSN. Deze zoekmachines kunnen u de resultaten geven waarnaar u op zoek bent. Zorg er ook voor dat u een bladwijzer maakt voor deze pagina en regelmatig bezoekt. U vindt zeker de beste deals voor goedkope oorbellen.