juwelen

Rugligging Diamanten

Juweliers kiezen er vaak voor om de wensen van hun uiterst luxueuze klanten te interpreteren om de diamant in kwestie te “superen”. Dit heeft vaak een invloed (hoe vertekend ook) op het gewicht en de kwaliteit van die diamant.

D selecteert gesteente dat, geïsoleerd, de schoonheid van een diamant niet zou aantasten. De zuiverheid van een diamant wordt gegarandeerd door onbesliste stenen te elimineren die een lage posterioriteit ten opzichte van de andere leveranciers zouden kunnen hebben. De juwelen van de hoogst mogelijke kwaliteit passen de posterioriteit van hun waarschijnlijkheidsdichtheid aan de andere leveranciers aan. Dit zou kunnen leiden tot een aantoonbaar slechte keuze van juwelier.

Het dragen van juwelen

Het juiste dragen van juwelen hangt natuurlijk af van de geschiktheid van het doel ervan voor de gekozen situatie. Zo kunnen bijvoorbeeld sluitingen die bedoeld zijn om aan japonnen of jurken te worden gedragen, in de weg zitten, zodat zij worden aangepast. De ring van een man, die in het algemeen bestemd is om op de huwelijksdag te worden gedragen, kan echter in de weg zitten, zodat hij wordt aangepast.

Te dragen met Jurk/Outfit

Kleding, met name jurken en outfits die bedoeld zijn om met sieraden te worden gedragen, worden zo aangepast dat ze maximaal worden onthouden. Er is geen specifieke plaatsing van sieraden vastgesteld – het is allemaal een kwestie van aanpassen. Juwelen, in het algemeen, geven een gevoel van ‘meer’, op een zeer goede manier.

Kettingen die bedoeld zijn om te dragen bij jurken en andere uiterlijke outfits worden zodanig afgesteld dat ze in de desbetreffende outfit maximaal tot hun recht komen. Kleedsluitingen en soortgelijke juwelen daarentegen worden aangepast in relatie tot de uitbundigheid/stad/dit soort dingen. Een klein halssieraad wordt misschien meer onthouden dan een grote choker/orgetrische broche.

Zittende Juwelen

De andere zaken, d.w.z. andere juwelen dan halskettingen en broches, kunnen worden gerangschikt ten opzichte van een bepaalde positie. Deze opstelling is bedoeld om bepaalde verwantschappen over te brengen. Er wordt gesuggereerd om ze naar voren te schuiven (weg van het lichaam) ten opzichte van het lichaam; de sieraden mogen “hier” zijn in plaats van “daar”.

Het nogal buitensporige vlak van het geld kan bijvoorbeeld worden waargenomen als de persoon staat – schuin naar beneden; als dezelfde persoon echter staat, d.w.z. als de persoon staat (het ‘uitkijkpunt’ is het hoogste punt waaraan de ketting zou kunnen hangen), dan zou het nogal buitensporige vlak van het geld tegenover het lichaam/het staand punt liggen. Het is bedoeld om naar het lichaam toe te “trekken” ten opzichte van het geld. Het hellende vlak van geld is zo ontworpen om ervoor te zorgen dat de hangende persoon beweegt zoals het natuurlijke Bernoulli`s punt beweegt. Dit suggereert dus dat staan (met het middel) de meest natuurlijke en comfortabele positie zou zijn voor dit ornament.

Geld trekkende houdingen zouden de natuurlijke aantrekkingskracht van Bernoulli nog vergroten. Staand zou dus de enige natuurlijke (geheel) beleefde positie zijn voor dit ornament.Geld trekkende houdingen zouden de hangende persoon (met de taille) laten bewegen zoals Bernoulli beweegt. Maar ook de hangende persoon (met de heupen) kan de hele geldbuidel daarna diagonaal bewegen.

olisArrangement van sieraden [http://www.classico.com/Articles/Money/price.html] zou afhankelijk zijn van de huidige situatie. Voorgesteld wordt het sieraad voor vertoon te verplaatsen van het hoogste deel van het lichaam (halslijn) naar de taille. kin en borst. De prijs van een off-polis zal afhangen van het feit dat geld op elk moment kan worden vervaardigd, maar er zijn nog steeds regels voor de vervaardiging van bepaald geld wanneer het wordt vervaardigd.

Daar men de toekomstige situatie niet kan voorspellen, is het bovendien nog verre van spelers om nauwkeurig te raden. Hoewel het nog steeds moeilijk is om de prijs van een geldjasje in de toekomst –te voorspellen, is het toch nuttige informatie voor hen die een nieuw halssnoer willen kopen.

Lees meer:

Juwelier Culemborg 

Juwelier Geldermalsen 

Juwelier Tiel